Over Stropdassen
Aangeboden door
Over dit ontwerp
Wijn onder de microscoop - Cabernet Sauvignon Stropdas
Dit is een foto van bevroren wijn onder de microscoop (vergroting 200 keer en gepolariseerd licht). De vorm van de ijskristallen wordt geregeld door wijnverbindingen zoals gesuspendeerde vaste stoffen, wijnsteenzuur of het alcoholgehalte. Ze produceren een andere kern voor de kristallisatie van de ijskristallen en geven elke wijn een speciaal uiterlijk. De ijskristallen zijn het resultaat van een complexe interactie tussen het vriesproces en de reacties van de wijnverbinding. Om de verschillen te zien, kijk dan naar mijn andere foto's van bevroren drink en water. Voor meer achtergrondinformatie kun je naar mijn blog SunshineforPangaea.blogspot.com kijken op de site Microscopy and Experiments.
Ontwerp van international designer
Klant beoordelingen
5.0 van 5 sterren beoordeling1 aantal beoordelingen
1 Reviews
Beoordelingen voor identieke producten
5 van 5 sterren beoordeling
Door B.4 juli 2019 • Geverifieerde aankoop
Stropdas
Zazzler recensent programma
Goede kwaliteit en afgeleverd zoals beloofd.
Zeker een aanrader. Prima, Duidelijk leesbaar lettertype
Tags
Andere Info
Product ID: 151108992354200480
Ontworpen op: 3-7-2014 13:11
Rating: G
Recent bekeken items




