Tot wel 50% korting op uitnodigingen, visitekaartjes, Post-it® notes en meer!  |  15% op ALLES  |  Laatste dag!  
Met code: DECPAPERSALE  |  Zie details | Bezorging voor Kerst niet langer mogelijk - Een  Zazzle Cadeaubon biedt uitkomst!
Je winkelwagentje
Laden
Iedereen kan een goede deal waarderen. Daarom bieden we graag korting aan op enkele van onze favoriete producten. Kom regelmatig terug om van de allerlaatste kortingscodes te kunnen profiteren. Voer de Zazzle promotiecodes bij de kassa in om de aanbieding te ontvangen.

Gebruik code: DECPAPERSALE

50% korting

40% korting

30% korting

Legal

50% op de netto verkoopprijs prijs zal in mindering worden gebracht als een of meer kwalificerende wenskaarten, uitnodigingen, briefkaarten of fotokaarten worden gekocht. 40% op de visitekaartjes netto verkoopprijs zal in mindering worden gebracht als een of meer kwalificerende visitekaartjes, reclamekaarten, tafelkaarten of post-it® notes worden gekocht. 30% op de posters netto verkoopprijs zal in mindering worden gebracht als een of meer kwalificerende stickervellen, etiketten, notitieboeken, notitieblokken, bedankzakjes, rubberstempels, uitnodiging wikkels of cadeaulabels worden gekocht. 15% op de netto verkoopprijs zal in mindering worden gebracht als een of meer kwalificerende producten worden gekocht. Voer bij het afrekenen de coupon code DECPAPERSALE in bij de kassa om van de aanbieding gebruik te maken. De netto verkoopprijs is de prijs van het product exclusief verzendkosten. Deze aanbieding is geldig tot en met 17 december, 2017 om 23:59 uur. Deze aanbieding geldt alleen voor producten aangeduid met "Aangeboden door Zazzle" en geldt niet voor voorgaande aankopen. Deze aanbieding mag niet gecombineerd worden met een andere Zazzle promotie of volumekorting aanbieding. Als een volumekorting voor jouw bestelling geldt, dan zal je of de korting van deze actie krijgen of de standaard kwantumkorting, afhankelijk van welke groter is. De promotie geldt alleen op zazzle.be. Zazzle houdt zich uitdrukkelijk het recht voor om op ieder moment deze aanbieding te wijzigen of te beëindigen.