Koe Butcher Grafiek Notitieboek (Voorkant)Koe Butcher Grafiek Notitieboek (Rechterzijde)
Koe Butcher Grafiek Notitieboek (Linkerzijde)
€ 15,50
per notitieboek
 

Koe Butcher Grafiek Notitieboek

5.0 van 5 sterren beoordeling
1 aantal beoordelingen
| door FRANKdesigns
Bekijk productdetails

Andere designs in deze categorie

Over Notitieboekjes

Aangeboden door

Stijl: 16,5 x 22,2 cm klassiek notitieboek

Plan je dag met een gepersonaliseerd notitieboek! Je afbeeldingen en tekst worden op de voorzijde gedrukt. Laat iedereen je eigen stijl zien en maak tegelijkertijd notities.

  • Maat: 16,5 x 22,2 cm
  • Cover bedrukt in levendige, scherpe kleuren
  • 80 pagina's van zwart en wit lijntjes papier
  • Platte spiraal ringband
  • Ontwerp Tip: Het personaliseerbare oppervlak is 16,5 x 22,2 cm. Voor het beste resultaat, voeg 0,3 cm printmarge toe.

Over dit ontwerp

Koe Butcher Grafiek Notitieboek

Koe Butcher Grafiek Notitieboek

Het meeste rundvlees kan op dezelfde manier worden gebruikt door in bepaalde delen te snijden, zoals roosters, korte ribben of biefstuk (filet mignon, sirloin steak, biefstuk, ribsteak, riboogsteak, hangersteak enz.), terwijl andere delen worden verwerkt (corned beef of beef jerky). Afsnijdsels, die gewoonlijk worden vermengd met vlees van oudere, leunere (dus hardere) runderen, worden echter gemalen, gehakt of gebruikt in worst. Het bloed wordt gebruikt in bepaalde variëteiten die bloedworst worden genoemd. Andere delen die worden gegeten, zijn andere spieren en slachtafvallen, zoals oxtail, lever, tong, tripe van het reticulum of de rumen, klieren (met name de alvleesklier en de thymus, zoet brood genoemd), het hart, de hersenen (hoewel verboden wanneer er gevaar bestaat voor boviene spongiforme encefalopathie, BSE, doorgaans de gekkekoeienziekte genoemd), de nieren en de pijnlijke koe. testikels van de stier (in de Verenigde Staten gekend als kalffrieten, prairie-oesters of Rocky Mountain-oesters). Sommige darmen worden gekookt en opgegeten zoals het is[48], maar worden vaker gereinigd en gebruikt als natuurlijke worstvellen. De botten worden gebruikt voor de productie van rundvlees. Vlees van jongere koeien (kalveren) wordt kalfsvlees genoemd. Rundvlees van ossen en vaarzen is vergelijkbaar[49]. Rundvlees wordt eerst verdeeld in delen van primaten, waarbij grote stukken van het dier aanvankelijk door het slachten worden gescheiden. Dit zijn basissecties waaruit steaks en andere onderverdelingen worden afgesneden. De term "primatisch snijden" verschilt sterk van "primsnijden", dat wordt gebruikt om de sneden van hogere kwaliteit te karakteriseren. Aangezien de benen en nekspieren van het dier het meeste werk doen, zijn zij het moeilijkste; het vlees wordt kwetsbaarder naarmate de afstand tot de heup en de hoorn groter wordt. Verschillende landen en kuisinen hebben verschillende delen en namen, en gebruiken soms dezelfde naam voor een ander deelstuk; zo is het in de Verenigde Staten als "brisket" omschreven deelstuk van een aanzienlijk ander deel van het karkas dan de Britse brisket.
Ontwerp van international designer

Klant beoordelingen

5.0 van 5 sterren beoordeling1 aantal beoordelingen
1 totaal 5-sterrenbeoordelingen0 totaal 4-sterrenbeoordelingen0 totaal 3-sterrenbeoordelingen0 totaal 2-sterrenbeoordelingen0 totaal 1-sterrenbeoordelingen
1 Reviews
Beoordelingen voor identieke producten
5 van 5 sterren beoordeling
Door A.13 april 2014Geverifieerde aankoop
16,5 x 22,2 cm klassiek notitieboek
Zazzler recensent programma
Nice journal. Perfect for another trip to the wild to see these stunning birds in real life ! Perfect print without any grid lines !

Tags

Notitieboekjes
slagerbaconbiefstukgrafiekvarkensvleesvarkenkoeknapperigfijngehaktvoedsel
Alle producten:
slagerbaconbiefstukgrafiekvarkensvleesvarkenkoeknapperigfijngehaktvoedsel

Andere Info

Product ID: 130150659010503077
Ontworpen op: 7-2-2022 6:23
Rating: G